Bent u 18 jaar of ouder, dan kunt u zich hier aanmelden voor een behandeling. Wij bellen u binnen 48 uur terug. U kunt zich ook telefonisch aanmelden.

Stap 1: Aanmelden

Voor zorg bij de Fortagroep heeft u een verwijsbrief van uw verwijzer nodig

Stap 2: Intakegesprek plannen

Het secretariaat neemt binnen 5 werkdagen contact met u op. Bij de digitale poli verlopen de intakegesprekken en behandelingen via Google Meet videobellen

Stap 3: Intakegesprek

Tijdens de intake bespreken we samen uw klachten, hoe deze zijn ontstaan, welke doelen u voor ogen hebt.

Stap 4: Behandeling plannen

Op basis van de intake wordt een diagnose gesteld en de behandelmogelijkheden met u doorgenomen. Wanneer de FortaGroep geen passende behandeling kan bieden, worden alternatieve mogelijkheden met u besproken.

Stap 5: Starten behandeling

Na afronding van de intake worden de eerste behandelafspraken gepland met een vaste behandelaar. We streven ernaar dat uw behandelaar een van uw intakers is, een voor u bekend en vertrouwd gezicht.

Wilt u zich aanmelden bij Forta Jeugd (<18jr) , neemt u dan contact op met het secretariaat Forta Jeugd Gouda of Forta Jeugd Schiedam

 • Behandeling

  Waarvoor heeft u een verwijsbrief? *
  Wilt u zich aanmelden voor een locatie of online behandeling bij de Digitale Poli? *
  Voorkeurlocatie *
 • Persoonlijke gegevens

  Aanhef
  • Dhr.

  • Mevr.

  • Anders

  Geboortedatum

 • Adresgegevens

  Vragen en opmerkingen

  Velden met een * zijn voor ons belangrijke gegevens voor de aanmelding. Door het invullen van de gegevens bent u akkoord met het digitaal opslaan van deze gegevens zodat wij contact met u kunnen leggen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacypagina voor onze informatie.